Het verhaal achter Chicks & Balances

De Chicks zijn alle vrouwen met wie ik om de tafel zit. U dus. Het is belangrijk dat elke vrouw inzicht heeft in haar eigen portemonnee. Samen creëeren wij het overzicht, u houdt de controle over de cijfers en ik geef u sturing waar het nodig is. Elke klant heeft andere wensen, doelen en behoeften. Een financieel plan houdt hier rekening mee en is daarom strikt persoonlijk. Uniek. Net zo uniek als u. Samen zoeken we naar het evenwicht tussen droom en daad, tussen nu en straks, tussen thuis en de zaak. Balans.

De verhalen van anderen hebben mij altijd hevig geïnteresseerd. Wat drijft mensen, wat inspireert ze en hoe realiseren ze hun dromen? Mij valt op dat het hoofdstuk 'financiën' - toch niet onbelangrijk bij het realiseren van dromen en het volgen van drijfveren - er bij dat soort verhalen altijd bekaaid vanaf komt. Of het financieel voor de wind gaat, of er onoverkomelijke schulden zijn: we horen het zelden, zelfs van onze beste vrienden niet. Toch kan openheid van zaken geven over de financiën helpen bij het maken van keuzes. Daar is C&B voor. Samen nemen we de cijfers door, samen lossen we problemen op en samen kijken we waar de kansen liggen.

Zin in een kopje koffie (thee, sap, water)? Stormen over cijfers, bespreken van het broodnodige, hulp bij een betalingsregeling, assistentie bij de administratie: het kan allemaal. Heeft u ook een drukke agenda en wilt u toch op korte termijn een gesprekje? Chicks & Balances is bereikbaar via Skype, Whatsapp, Chat en Mail. Vergeet niet te vertellen wie u bent en waar u te bereiken bent. Binnen 48 uur wordt er contact met u opgenomen.